За убиство власника хотела осумњичена је собарица у Нишу!

Постоје основи сумње да је М.Д. убила власника виле "ДНД“ Дејана Дејанчевића и покушала да убије радника тог хотела - Дејана Јовановића

Србија 26.12.2016 | 19:20
За убиство власника хотела осумњичена је собарица у Нишу!
Полиција је ухапсила М. Д. (27) због сумње да је убила Дејана Дејанчевића (51) и покушала да убије Дејана Јовановића (42) 5. новембра ове године у вили “ДНД” у Нишкој Бањи.

Како је наведено у саопштењу Министарства унутрашњиг послова, постоје основи сумње да је М. Д. убила власника виле “ДНД“ (Дејана Дејанчевића) и покушала да убије радника тог хотела, иначе рецепционера Дејана Јовановића.

"Због сумње да је починила кривично дјело убиство и кривично дјело покушај убиства, осумњиченој је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведена надлежном тужилаштву", наводи се у саопштењу МУП-а.

Овај злочин, да подсјетимо, догодио се 5. новембра у вили “ДНД”. Испрва је осумњичен рецепционар да је убио власника виле, иначе, свог другара, наочиглед ухапшене М. Д.,  а као разлог наводила се љубомора, управо, због ње.



М. Д. је тада, у исповијести за Телеграф.рс оптужила Јовановића за убиство и истакла да то није учинио због љубоморе већ зато што га је, наводно, Дејанчевић психички злостављао.

"Нисам била Јовановићева дјевојка, никада ништа нисам имала са њим. Он је хтио и мене да убије, једва сам живу главу извукла… Кад је запуцао побјегла сам боса, без јакне сам истрчала на улицу", испричала је М. Д. и додала:

"То што се десило било је између њих, ја сам се случајно ту затекла. Он је хтио и мене да убије јер сам видјела шта је урадио."

С обзиром на то да је и Јовановић рањен, он је одмах превезен у Клинички центар у Нишу гдје су му се љекару борили та живот.

(Телеграф.рс)
(Фото: Фацебоок/Нада Дндвила Дејанциц,)

Коментари / 0

Оставите коментар