Za ubistvo vlasnika hotela osumnjičena je sobarica u Nišu!

Postoje osnovi sumnje da je M.D. ubila vlasnika vile "DND“ Dejana Dejančevića i pokušala da ubije radnika tog hotela - Dejana Jovanovića

Srbija 26.12.2016 | 19:20
Za ubistvo vlasnika hotela osumnjičena je sobarica u Nišu!
Policija je uhapsila M. D. (27) zbog sumnje da je ubila Dejana Dejančevića (51) i pokušala da ubije Dejana Jovanovića (42) 5. novembra ove godine u vili “DND” u Niškoj Banji.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjig poslova, postoje osnovi sumnje da je M. D. ubila vlasnika vile “DND“ (Dejana Dejančevića) i pokušala da ubije radnika tog hotela, inače recepcionera Dejana Jovanovića.

"Zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo i krivično djelo pokušaj ubistva, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu", navodi se u saopštenju MUP-a.

Ovaj zločin, da podsjetimo, dogodio se 5. novembra u vili “DND”. Isprva je osumnjičen recepcionar da je ubio vlasnika vile, inače, svog drugara, naočigled uhapšene M. D.,  a kao razlog navodila se ljubomora, upravo, zbog nje.



M. D. je tada, u ispovijesti za Telegraf.rs optužila Jovanovića za ubistvo i istakla da to nije učinio zbog ljubomore već zato što ga je, navodno, Dejančević psihički zlostavljao.

"Nisam bila Jovanovićeva djevojka, nikada ništa nisam imala sa njim. On je htio i mene da ubije, jedva sam živu glavu izvukla… Kad je zapucao pobjegla sam bosa, bez jakne sam istrčala na ulicu", ispričala je M. D. i dodala:

"To što se desilo bilo je između njih, ja sam se slučajno tu zatekla. On je htio i mene da ubije jer sam vidjela šta je uradio."

S obzirom na to da je i Jovanović ranjen, on je odmah prevezen u Klinički centar u Nišu gdje su mu se ljekaru borili ta život.

(Telegraf.rs)
(Foto: Facebook/Nada Dndvila Dejancic,)

Komentari / 0

Ostavite komentar