Донатори јој траже истрагу несталих 1,5 милијарди долара

Последице предизборне кампање Хилари Клинтон настављају да иду од лошег ка горем, сада са великим донаторима кампање који наводно траже “обдукцију кампање“ да би се објаснило шта се догодило са 1,5 милијарди долара које су дониране при крају кампање.

Свијет 26.12.2016 | 08:14
Донатори јој траже истрагу несталих 1,5 милијарди долара
У свом обраћању у Њујорку да се захвали донаторима од 1 милиона долара, или више, Клинтонова је наводно одбила да преузме било какву кривицу за своју пропалу кампању, и уместо тога показала прстом на Џејмса Комија и Владимира Путина. Међутим, њен окрет није упалио, и она је успела да изгуби доста кредибилитета у очима својих донатора, ВИП бустера, и саветника кампање, пише “Армстронгецономицс”

“То је било као бдење са бендом,“ рекао је један гост који је био у Плази у Њујорку. Истакнуто је да чак и да Русија јесте “хаковала“ е-мејлове ДНЦ-а и Подесте, не би било ништа да се објави да ту није било неких преступа.

Сада највеће присталице Клинтонове желе “анализу кампање,“ што би могло да разоткрије целокупну операцију Клинтонове.

Донатори захтевају да знају где је Клинтонова потрошила скоро 1,5 милијарди долара у ресурсима за вођење кампање које је прикупила у завршним месецима. Они желе рачуне.

Они захтевају правичну истрагу о томе како Клинтонова није успела да прочита расположење у такозваним “клацкалица“ државама, и како је њена Бруклин операције погрешно прочитала бирачке податке.

Донатори не купују причу о руском хаковању. Путин није једино објашњење за њен неуспех и они сада упиру прстом у Хилари. Она се никада није потрудила да оде у Висконсин. Иза кулиса кружи прича да финансијери укидају све донације Демократској странци док се не спроведе ова правична истрага. Они не желе да слушају о Комију и Путину.

Стране владе су укинуле финансирање Клинтон фондације. Бил Клинтон га је изгубио ругајући се интелигеницији новоизабраног предсеника Доналда Трампа. “Трамп не зна много,“ рекао је Бил Клинтон о Трампу. “Једна ствар коју зна је како да наведе љуте белце да гласају за њега.“ Бил остаје расистички и полно оријентисан.

Очигледно, Бил се буни зато што је Клинтон машина дошла до застоја.

Извор: Wебтрибуне.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Црни

26.12.2016 07:55

Да није Додику шта у роду ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

26.12.2016 09:17

Колико је нама познато ова је миљеница Бакира и његових коалиционих партнера.

Name

Радашин

26.12.2016 09:49

Јесу по бабине линије јеган нас бомбардово касетним и осиромашеним уранијом.Други бомбардује осиромашен народ кредитима.

Name

Бутлер

26.12.2016 11:39

Иза нестанка тих милијарду и по стоји љубавница њеног лутка.

Name

Вељо

26.12.2016 13:26

Врати наказо паметном Вуцицу 2 милиона јер он је то поштено зарадио

ОДГОВОРИТЕ