Donatori joj traže istragu nestalih 1,5 milijardi dolara

Posledice predizborne kampanje Hilari Klinton nastavljaju da idu od lošeg ka gorem, sada sa velikim donatorima kampanje koji navodno traže “obdukciju kampanje“ da bi se objasnilo šta se dogodilo sa 1,5 milijardi dolara koje su donirane pri kraju kampanje.

Svijet 26.12.2016 | 08:14
Donatori joj traže istragu nestalih 1,5 milijardi dolara
U svom obraćanju u Njujorku da se zahvali donatorima od 1 miliona dolara, ili više, Klintonova je navodno odbila da preuzme bilo kakvu krivicu za svoju propalu kampanju, i umesto toga pokazala prstom na Džejmsa Komija i Vladimira Putina. Međutim, njen okret nije upalio, i ona je uspela da izgubi dosta kredibiliteta u očima svojih donatora, VIP bustera, i savetnika kampanje, piše “Armstrongeconomics”

“To je bilo kao bdenje sa bendom,“ rekao je jedan gost koji je bio u Plazi u Njujorku. Istaknuto je da čak i da Rusija jeste “hakovala“ e-mejlove DNC-a i Podeste, ne bi bilo ništa da se objavi da tu nije bilo nekih prestupa.

Sada najveće pristalice Klintonove žele “analizu kampanje,“ što bi moglo da razotkrije celokupnu operaciju Klintonove.

Donatori zahtevaju da znaju gde je Klintonova potrošila skoro 1,5 milijardi dolara u resursima za vođenje kampanje koje je prikupila u završnim mesecima. Oni žele račune.

Oni zahtevaju pravičnu istragu o tome kako Klintonova nije uspela da pročita raspoloženje u takozvanim “klackalica“ državama, i kako je njena Bruklin operacije pogrešno pročitala biračke podatke.

Donatori ne kupuju priču o ruskom hakovanju. Putin nije jedino objašnjenje za njen neuspeh i oni sada upiru prstom u Hilari. Ona se nikada nije potrudila da ode u Viskonsin. Iza kulisa kruži priča da finansijeri ukidaju sve donacije Demokratskoj stranci dok se ne sprovede ova pravična istraga. Oni ne žele da slušaju o Komiju i Putinu.

Strane vlade su ukinule finansiranje Klinton fondacije. Bil Klinton ga je izgubio rugajući se inteligeniciji novoizabranog predsenika Donalda Trampa. “Tramp ne zna mnogo,“ rekao je Bil Klinton o Trampu. “Jedna stvar koju zna je kako da navede ljute belce da glasaju za njega.“ Bil ostaje rasistički i polno orijentisan.

Očigledno, Bil se buni zato što je Klinton mašina došla do zastoja.

Izvor: Webtribune.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Crni

26.12.2016 07:55

Da nije Dodiku šta u rodu ?

ODGOVORITE
Name

Abc

26.12.2016 09:17

Koliko je nama poznato ova je miljenica Bakira i njegovih koalicionih partnera.

Name

Radašin

26.12.2016 09:49

Jesu po babine linije jegan nas bombardovo kasetnim i osiromašenim uranijom.Drugi bombarduje osiromašen narod kreditima.

Name

Butler

26.12.2016 11:39

Iza nestanka tih milijardu i po stoji ljubavnica njenog lutka.

Name

Veljo

26.12.2016 13:26

Vrati nakazo pametnom Vucicu 2 miliona jer on je to pošteno zaradio

ODGOVORITE