Кога Хрватска планира да нападне?

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Србије Александар Вулин упитао је кога Хрватска планира да нападне новим оружјем, јер има своје савезнике у свијету, док на то Србија као војно-неутрална не може да рачуна.

Србија 24.12.2016 | 13:57
Кога Хрватска планира да нападне?
"Хрватска је чланица најмоћнијег и највећег војног савеза на планети и окружена је таквим земљама или онима које су војно-неутралне или земљама које немају никакву војну снагу", рекао је Вулин на конференцији за новинаре у Влади Србије.

Према његовим ријечима, Србија је неутрална земља и не може да рачуна да ће је било ко заштитити и зато има разлога, потребе и оправдање да развија војне капацитете.

Коментаришући изјаву хрватског предсједника Колинде Грабар Китаровић да се Хрватска не трка у наоружању са Србијом, али да ће набавити нову борбену ескадрилу и америчке хеликоптере "црни јастреб", Вулин је рекао да не зна кога Хрватска планира да нападне и за кога јој треба оружје.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЈЕДАН ЦОВЕК И ЈЕДНА ПАТКА!

24.12.2016 14:41

Људи су поцели контати ста нам ови "политицари" раде! Њихов једини излаз је изгледа рат! Ко ли це се борити за "њих" питање је сад!? Ја прије да цу да скоцим на њих него на некога "нормалног", ма ко то био!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

24.12.2016 16:09

Ови морају сици са сцене и морају доци нови људи. На свим странама. Са овим ликовима нема напред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

25.12.2016 08:33

Тебе будало нападају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као некад..

27.12.2016 22:44

Демагогија и канте су са обе стране. Оне старе, улупане, лимене што надалеко звече ако се по њима лупа. Тако су својевремено планински сељаци дизали хајке, лупали у старе канте и на сав глас лармали, не би ли у зимска предвечерја одбили вукове од села и кућа, штала и торова.

ОДГОВОРИТЕ