Koga Hrvatska planira da napadne?

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin upitao je koga Hrvatska planira da napadne novim oružjem, jer ima svoje saveznike u svijetu, dok na to Srbija kao vojno-neutralna ne može da računa.

Srbija 24.12.2016 | 13:57
Koga Hrvatska planira da napadne?
"Hrvatska je članica najmoćnijeg i najvećeg vojnog saveza na planeti i okružena je takvim zemljama ili onima koje su vojno-neutralne ili zemljama koje nemaju nikakvu vojnu snagu", rekao je Vulin na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Prema njegovim riječima, Srbija je neutralna zemlja i ne može da računa da će je bilo ko zaštititi i zato ima razloga, potrebe i opravdanje da razvija vojne kapacitete.

Komentarišući izjavu hrvatskog predsjednika Kolinde Grabar Kitarović da se Hrvatska ne trka u naoružanju sa Srbijom, ali da će nabaviti novu borbenu eskadrilu i američke helikoptere "crni jastreb", Vulin je rekao da ne zna koga Hrvatska planira da napadne i za koga joj treba oružje.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

JEDAN COVEK I JEDNA PATKA!

24.12.2016 14:41

Ljudi su poceli kontati sta nam ovi "politicari" rade! Njihov jedini izlaz je izgleda rat! Ko li ce se boriti za "njih" pitanje je sad!? Ja prije da cu da skocim na njih nego na nekoga "normalnog", ma ko to bio!!!

ODGOVORITE
Name

Kiklop

24.12.2016 16:09

Ovi moraju sici sa scene i moraju doci novi ljudi. Na svim stranama. Sa ovim likovima nema napred.

ODGOVORITE
Name

Tuzlak

25.12.2016 08:33

Tebe budalo napadaju

ODGOVORITE
Name

Kao nekad..

27.12.2016 22:44

Demagogija i kante su sa obe strane. One stare, ulupane, limene što nadaleko zveče ako se po njima lupa. Tako su svojevremeno planinski seljaci dizali hajke, lupali u stare kante i na sav glas larmali, ne bi li u zimska predvečerja odbili vukove od sela i kuća, štala i torova.

ODGOVORITE