Парови који кувају заједно, остају заједно

Од новца до квалитета сексуалног живота, постоји много ствари који одређују успех везе, али да ли сте знали да заједничко кување може учврстити вашу везу?

Занимљивости 24.12.2016 | 12:20
Парови који кувају заједно, остају заједно
У истраживању је учествовало близу 1.000 особа старијих од осамнаест година, а више од половине анкетираних особа дало је потврдне одговоре на питање о томе како кување утиче на њихову везу.

Скоро сви испитаници, њх 98 одсто, мисле да је комуникација битна компонента сваког брака, а да је заједничко кување одличан начин за подстицање комуникације.

Чак 87 одсто испитаника рекло је да верује да је кување једна од најбољих активности којима парови могу да учврсте свој однос.

Људи у различитим периодима везе давали су исте одговоре на ово питање. Осамдесет осам одсто испитаних је у озбиљној вези, 94 одсто испитаних је верено, 89 одсто је у браку, а 84 одсто никада нису били у браку, али тврде да кување заједно побољшава комуникацију.

Чак 56 подсто мушкараца и жена рекло је да им је кување терапија, 30 одсто је рекло да је оброк који су заједно скували бољи од секса, а четвртина је признала како умећем у кухињи настоје да заведу свог партнера.

Такође, парови мисле да кувањем за партнера показујете љубав према њему.

Ипак, ако нисте добар кувар не брините се, јер то не значи да је ваша веза осуђена на пропаст. Стручњаци објашњавају да је комуникација између партнера кључ заједничког кувања. Према томе, загрлите свог партнера и разговарајте с њим у кухињи кад год можете.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар