Видео - НБА: Бјелица подбацио, Марјановић без шансе!

Претходне ноћи на паркетима НБА лиге нашао се Немања Бјелица, док Бобан Марјановић поново није добио шансу.

Кошарка 22.12.2016 | 09:15
Видео - НБА: Бјелица подбацио, Марјановић без шансе!
Међутим, Бјелица није искористио 18 минута добијених од Тома Тибодоа, у победи Минесота Тимбервулвса над Атланта Хоксима – 92:84.

Бели је остварио учинак од по три поена (0/1 за два, 1/5 за три), скока и асистенције, уз једну украдену лопту и блокаду.

Најбољи у победничком тиму био је Карл-Ентони Таунс са 17 поена, 18 скокова и пет асистенција. Истакли су се сви чланови прве петорке Тимбервулвса, пошто је Ендру Вигинс убацио 19 поена, Зек Лавин 18, а Горги Ђенг 12 поена.

Код гостију се највише истакао Денис Шредер са 21 поеном и седам асистенција, а најбоље га је пратио Пол Милсап с дабл-даблом од 18 поена, десет ухваћених лопти и седам успешних додавања. Резервиса Мајк Мускала додао је 16, а Кајл Корвер десет поена.



С друге стране, Стен ван Ганди из само њему знаних разлога не даје ни минималну шансу Бобију, који ни у поразу од Мемфис Гризлиса 98:86 није добио ни секунду да заигра.

У редовима гостију поново је заблистао Марк Гасол са 38 поена (12/14 за два, 2/3 за три), пет скокова и четири асистенције, доневши славље свом тиму готово сâм.

Џамајкл Грен забележио је десет поена и девет ухваћених лопти, Мајк Конли и Ендру Херисон по девет поена, а Тони Ален, Зек Рендолф и Трој Денијелс по шест.

У пораженом саставу Андре Драмонд је предњачио са 13 поена и 19 скокова, док су најефикаснији били Реџи Џексон са 18 поена и седам асистенција, односно Џон Луер са истим бројем поена и шест ухваћених лопти.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар