Video - NBA: Bjelica podbacio, Marjanović bez šanse!

Prethodne noći na parketima NBA lige našao se Nemanja Bjelica, dok Boban Marjanović ponovo nije dobio šansu.

Košarka 22.12.2016 | 09:15
Video - NBA: Bjelica podbacio, Marjanović bez šanse!
Međutim, Bjelica nije iskoristio 18 minuta dobijenih od Toma Tibodoa, u pobedi Minesota Timbervulvsa nad Atlanta Hoksima – 92:84.

Beli je ostvario učinak od po tri poena (0/1 za dva, 1/5 za tri), skoka i asistencije, uz jednu ukradenu loptu i blokadu.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Karl-Entoni Tauns sa 17 poena, 18 skokova i pet asistencija. Istakli su se svi članovi prve petorke Timbervulvsa, pošto je Endru Vigins ubacio 19 poena, Zek Lavin 18, a Gorgi Đeng 12 poena.

Kod gostiju se najviše istakao Denis Šreder sa 21 poenom i sedam asistencija, a najbolje ga je pratio Pol Milsap s dabl-dablom od 18 poena, deset uhvaćenih lopti i sedam uspešnih dodavanja. Rezervisa Majk Muskala dodao je 16, a Kajl Korver deset poena.



S druge strane, Sten van Gandi iz samo njemu znanih razloga ne daje ni minimalnu šansu Bobiju, koji ni u porazu od Memfis Grizlisa 98:86 nije dobio ni sekundu da zaigra.

U redovima gostiju ponovo je zablistao Mark Gasol sa 38 poena (12/14 za dva, 2/3 za tri), pet skokova i četiri asistencije, donevši slavlje svom timu gotovo sâm.

Džamajkl Gren zabeležio je deset poena i devet uhvaćenih lopti, Majk Konli i Endru Herison po devet poena, a Toni Alen, Zek Rendolf i Troj Denijels po šest.

U poraženom sastavu Andre Dramond je prednjačio sa 13 poena i 19 skokova, dok su najefikasniji bili Redži Džekson sa 18 poena i sedam asistencija, odnosno Džon Luer sa istim brojem poena i šest uhvaćenih lopti.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar