Савић: Све је ово лијепо, али зваћу Никића и Гоцића!

Селектор Србије нашалио се у најави ватерполо спектакла на Ташмајдану.

Остали спортови 22.12.2016 | 19:15
Савић: Све је ово лијепо, али зваћу Никића и Гоцића!
Живко Гоцић и Боба Никић опраштају се од репрезентације, а Србија им поручује велико: "ХВАЛА!"

У данима припреме ревијалног меча "Дани шампиона", заказаног за 23. децембар, саопштено је да је већ продато 1.900 карата за дуел репрезентације Србије и Тима света.

Опроштај Гоцића и Никића биће спектакл какав и доликује таквој прилици, а председник Ватерполо савеза Србије Милорад Кривокапић рекао је у среду да су такви великани и заслужили фешту на растанку од репрезентације.

"Они су пре свега честити људи, а затим и велики играчи. Њихове медаље све говоре. Слободан Никић је најтрофејнији играч Србије и светског ватерпола", рекао је Кривокапић.

Уз објашњење да бесплатних улазница нема и да комплетан приход иде у корист оболелог Андреје Петровића, Кривокапић је подсетио и на "мтс Турнеју шампиона", претходну хуманитарну акцију наших шампиона.

Уочи новогодишњег коктела у Хотелу М, Кривокапић је изразио понос због свега што се догодило у 2016.

"Први пут организујемо утакмицу против Тима света ине треба заборавити да ће међу гостима бити играчи из иностранства, који дан касније имају своје Бадње вече. И то нешто говори", истакао је он.

Селектор Дејан Савић, најбољи ватерполо тренер на свету, потом се нашалио.

"Све је то лепо, али видећу лице председника 1. јуна, када на припреме позовем Гоцића и Никића", насмејао се шеф струке "делфина".

"Шалим се, мислим да је организација овакве дане заслужила. И није само ватерполо имао сјајну годину, комплетан српски спорт може да се поноси остварењима. Поред резултата сениора не заборавимо да су јуниори прваци Европе. Утакмица нема резултатски императив, биће лепих потеза и сигуран сам да ће пуне трибине Ташмајдана уживати. На крају, не заборавимо хуманитарни део читаве приче, треба да видимо како живимо, коме је све потребна помоћ. Било је тако и 2014. када је читава Србија била јединствена у данима поплава. Спортисти увек морају да дају свој допринос", подвукао је селектор. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар