Savić: Sve je ovo lijepo, ali zvaću Nikića i Gocića!

Selektor Srbije našalio se u najavi vaterpolo spektakla na Tašmajdanu.

Ostali sportovi 22.12.2016 | 19:15
Savić: Sve je ovo lijepo, ali zvaću Nikića i Gocića!
Živko Gocić i Boba Nikić opraštaju se od reprezentacije, a Srbija im poručuje veliko: "HVALA!"

U danima pripreme revijalnog meča "Dani šampiona", zakazanog za 23. decembar, saopšteno je da je već prodato 1.900 karata za duel reprezentacije Srbije i Tima sveta.

Oproštaj Gocića i Nikića biće spektakl kakav i dolikuje takvoj prilici, a predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić rekao je u sredu da su takvi velikani i zaslužili feštu na rastanku od reprezentacije.

"Oni su pre svega čestiti ljudi, a zatim i veliki igrači. Njihove medalje sve govore. Slobodan Nikić je najtrofejniji igrač Srbije i svetskog vaterpola", rekao je Krivokapić.

Uz objašnjenje da besplatnih ulaznica nema i da kompletan prihod ide u korist obolelog Andreje Petrovića, Krivokapić je podsetio i na "mts Turneju šampiona", prethodnu humanitarnu akciju naših šampiona.

Uoči novogodišnjeg koktela u Hotelu M, Krivokapić je izrazio ponos zbog svega što se dogodilo u 2016.

"Prvi put organizujemo utakmicu protiv Tima sveta ine treba zaboraviti da će među gostima biti igrači iz inostranstva, koji dan kasnije imaju svoje Badnje veče. I to nešto govori", istakao je on.

Selektor Dejan Savić, najbolji vaterpolo trener na svetu, potom se našalio.

"Sve je to lepo, ali videću lice predsednika 1. juna, kada na pripreme pozovem Gocića i Nikića", nasmejao se šef struke "delfina".

"Šalim se, mislim da je organizacija ovakve dane zaslužila. I nije samo vaterpolo imao sjajnu godinu, kompletan srpski sport može da se ponosi ostvarenjima. Pored rezultata seniora ne zaboravimo da su juniori prvaci Evrope. Utakmica nema rezultatski imperativ, biće lepih poteza i siguran sam da će pune tribine Tašmajdana uživati. Na kraju, ne zaboravimo humanitarni deo čitave priče, treba da vidimo kako živimo, kome je sve potrebna pomoć. Bilo je tako i 2014. kada je čitava Srbija bila jedinstvena u danima poplava. Sportisti uvek moraju da daju svoj doprinos", podvukao je selektor. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar