Враћа се Дени Велбек!

Нападач Арсенала ускоро почиње са тренинзима после вишемесечне паузе.

Фудбал 17.12.2016 | 22:00
Враћа се Дени Велбек!
Менаџер Арсенала Арсен Венгер добиће ускоро вредан божићни поклон у виду повраткаДенија Велбека. Енглески репрезентативац није играо од маја ове године откако је доживео повреду лигамената колена у ремију са Манчестер Ситијем (2:2), повреде због које је пропустио Европско првенство.

Нападач Тобџија требало би да почне да тренира са првим тимом наредне недеље. Иначе, целу каријеру Данија Велбека на Емиратима обележиле су повреде. Од доласка у Лондон из Манчестер Јунајтеда у септембру 2014. одиграо је само 36 утакмица.

„Дени Велбек је на недељу дана од повратка у тренажни процес, али ће му требати још мало времена док се врати у први тим јер је предуго одсустовао због повреде“, објаснио јеВенгер.  

Француз се нада и скоријем повратку Арона Ремзија у тим, који се мучи са повредном бутног мишића, због које ће као и Шкодран Мустафи пропустити недељни дерби са Манчестер Ситијем на Етихаду.

„Играћемо са истим тимом као и против Евертона. Нико се не враћа у тим, Ремзи је ван екипе, али је најближи повратку, највероватније следеће недеље“, завршио је Венгер.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар