Vraća se Deni Velbek!

Napadač Arsenala uskoro počinje sa treninzima posle višemesečne pauze.

Fudbal 17.12.2016 | 22:00
Vraća se Deni Velbek!
Menadžer Arsenala Arsen Venger dobiće uskoro vredan božićni poklon u vidu povratkaDenija Velbeka. Engleski reprezentativac nije igrao od maja ove godine otkako je doživeo povredu ligamenata kolena u remiju sa Mančester Sitijem (2:2), povrede zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo.

Napadač Tobdžija trebalo bi da počne da trenira sa prvim timom naredne nedelje. Inače, celu karijeru Danija Velbeka na Emiratima obeležile su povrede. Od dolaska u London iz Mančester Junajteda u septembru 2014. odigrao je samo 36 utakmica.

„Deni Velbek je na nedelju dana od povratka u trenažni proces, ali će mu trebati još malo vremena dok se vrati u prvi tim jer je predugo odsustovao zbog povrede“, objasnio jeVenger.  

Francuz se nada i skorijem povratku Arona Remzija u tim, koji se muči sa povrednom butnog mišića, zbog koje će kao i Škodran Mustafi propustiti nedeljni derbi sa Mančester Sitijem na Etihadu.

„Igraćemo sa istim timom kao i protiv Evertona. Niko se ne vraća u tim, Remzi je van ekipe, ali je najbliži povratku, najverovatnije sledeće nedelje“, završio je Venger.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar