Видео: Мучки, с леђа на судију!

Несрећна Марија је очигледно опасно наљутила аргентинског рагбисту који је због напада на њу каажњен са три године забране играња.

Остали спортови 17.12.2016 | 14:15
Видео: Мучки, с леђа на судију!
Напади на судију на рагби утакмици, било од стране навијача, било од играча су веома, веома ретки. Рагби је познат као џентлменски спорт, па иако су играчи невероватни снажни и спремни, обрачуни на терену су изузетак, никако правило. Али када забораве на џентлменство, рагбисти постају опаке "машине" од којих се треба склањати, Јер када нијима "падне клапна", неко ће страдати, а боље да то нисте Ви.

Управо таква ситуација догодила се прошлог викенда на утакмици ииталијанске лиге између Вићенце и Падове када је Аргентинац Бруно Андрес Доглиоли с леђа налетео, очигледно намерно, на главног судију (која је притом жена) Марију Батрису Бенвенути. Несретна 23-годишња Италијанка, иначе веома цењена у рагби свету тако да је чак судила и на летошњим Олимпијским играма у Рио Де Жанеиру, остала је да лежи у блату превијајући се од болова. Занимљиво је да је утакмица настављена још неколико минута, пре него што је помоћни арбитар коначно одреаговао. Марија Бетариса је превезена у болницу и констатоване су повреде мишића врата и оштећење пршљенова.

Због овог напада, Доглиоли је кажњен са чак три године суспензије од стране његовог клуба. Шта је нагнало Аргентинца да овако, мучки с леђа нападне несретну Марију Беатрису, није познато.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар