Опа! Зенит нашао замјену Витселу - и то међу "Орловима"?!

Клуб из Санкт Петербурга отворено је показао интересовање за српског интернационалца, тренутно играча Ајакса.

Фудбал 18.12.2016 | 13:30
Опа! Зенит нашао замјену Витселу - и то међу "Орловима"?!
Када је сага приведена крају и када је постало сасвим јасно да ће Аксел Витсел ове зиме напустити Зенит и коначно прећи у Јувентус, поставило се питање да ли ће му руски клуб довести замену.

Према сазнањима руског портала "Спорт експрес", нови дефанзивни везиста дефинитивно ће стићи у Санкт Петербург и то из Амстердама.

Српски репрезентативац Немања Гудељ, који ће незадовољан минутажом следећег месеца сигурно напустити "копљанике", близу је договора са Зенитом да од јануара постане део тима Мирчее Луческуа.

Гудељ је члан Ајакса од 2015, када је стигао на Амстердам арену из АЗ Алкмара. Међутим, ове сезоне одиграо је само 13 утакмица, уз два гола и две асистенције. Почетком новембра клуб га је суспендовао јер није хтео да пристане на улогу резерве.

"Били смо принуђени на такав потез. Разговарао сам са Немањом и мислим да не размишља као професионални спортиста", рекао је том приликом директор Ајакса Марк Овермарс.

Ако би овај трансфер био реализован, Гудељ би био други Србин у свлачионици Петровски стадиона, уз некадашњег дефанзивца Звезде Вукашина Јовановића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар