Opa! Zenit našao zamjenu Vitselu - i to među "Orlovima"?!

Klub iz Sankt Peterburga otvoreno je pokazao interesovanje za srpskog internacionalca, trenutno igrača Ajaksa.

Fudbal 18.12.2016 | 13:30
Opa! Zenit našao zamjenu Vitselu - i to među "Orlovima"?!
Kada je saga privedena kraju i kada je postalo sasvim jasno da će Aksel Vitsel ove zime napustiti Zenit i konačno preći u Juventus, postavilo se pitanje da li će mu ruski klub dovesti zamenu.

Prema saznanjima ruskog portala "Sport ekspres", novi defanzivni vezista definitivno će stići u Sankt Peterburg i to iz Amsterdama.

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, koji će nezadovoljan minutažom sledećeg meseca sigurno napustiti "kopljanike", blizu je dogovora sa Zenitom da od januara postane deo tima Mirčee Lučeskua.

Gudelj je član Ajaksa od 2015, kada je stigao na Amsterdam arenu iz AZ Alkmara. Međutim, ove sezone odigrao je samo 13 utakmica, uz dva gola i dve asistencije. Početkom novembra klub ga je suspendovao jer nije hteo da pristane na ulogu rezerve.

"Bili smo prinuđeni na takav potez. Razgovarao sam sa Nemanjom i mislim da ne razmišlja kao profesionalni sportista", rekao je tom prilikom direktor Ajaksa Mark Overmars.

Ako bi ovaj transfer bio realizovan, Gudelj bi bio drugi Srbin u svlačionici Petrovski stadiona, uz nekadašnjeg defanzivca Zvezde Vukašina Jovanovića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar