Дејан Савић са "Делфинима" до Токија!

Селектор ватерполо репрезентације Србије продужио је уговор са Савезом за још четири године.

Остали спортови 14.12.2016 | 16:15
Дејан Савић са "Делфинима" до Токија!
Први четворогодишњи циклус са Дејаном Савићем на позицији селектора "А" репрезентације био је готово максимално успешан.

Освојене су две титуле првака Европе, једна титула првака света и летос у Рио де Жанеиру прво олимпијско злато након распада СФР Југославије. О трофејима Светске лиге и Светског купа да и не говоримо.

Многи би после таквих успеха изгубили мотивацију за даљи рад, или једноставно уступили место другом, свесни да је практично немогуће наставити тако успешан низ.

Не и Дејан Савић, који је у уторак продужио уговор са Ватерполо савезом Србије до 2020. године, када су на програму наредне Олимпијске игре у Токију!

Ова сјајна вест саопштена је након седнице Управног одбора ВСС, чији чланови су "са великим задовољством примили информацију о договору са трофејним селектором".

Подсетимо да је Савић две године заредом проглашен најбољим тренером света у избору колега.

Његов стручни штаб чиниће Урош Стевановић, Жарко Петровић, Владимир Павловић, Стефан Ћирић (тренери), др Никола Репац (лекар), Владимир Радовић, Марко Јовић (физиотерапеути), Александар Јаник (рад на кондицији), Југослав Васовић (тим менаџер) и Дејан Стевовић (портпарол).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар