Dejan Savić sa "Delfinima" do Tokija!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije produžio je ugovor sa Savezom za još četiri godine.

Ostali sportovi 14.12.2016 | 16:15
Dejan Savić sa "Delfinima" do Tokija!
Prvi četvorogodišnji ciklus sa Dejanom Savićem na poziciji selektora "A" reprezentacije bio je gotovo maksimalno uspešan.

Osvojene su dve titule prvaka Evrope, jedna titula prvaka sveta i letos u Rio de Žaneiru prvo olimpijsko zlato nakon raspada SFR Jugoslavije. O trofejima Svetske lige i Svetskog kupa da i ne govorimo.

Mnogi bi posle takvih uspeha izgubili motivaciju za dalji rad, ili jednostavno ustupili mesto drugom, svesni da je praktično nemoguće nastaviti tako uspešan niz.

Ne i Dejan Savić, koji je u utorak produžio ugovor sa Vaterpolo savezom Srbije do 2020. godine, kada su na programu naredne Olimpijske igre u Tokiju!

Ova sjajna vest saopštena je nakon sednice Upravnog odbora VSS, čiji članovi su "sa velikim zadovoljstvom primili informaciju o dogovoru sa trofejnim selektorom".

Podsetimo da je Savić dve godine zaredom proglašen najboljim trenerom sveta u izboru kolega.

Njegov stručni štab činiće Uroš Stevanović, Žarko Petrović, Vladimir Pavlović, Stefan Ćirić (treneri), dr Nikola Repac (lekar), Vladimir Radović, Marko Jović (fizioterapeuti), Aleksandar Janik (rad na kondiciji), Jugoslav Vasović (tim menadžer) i Dejan Stevović (portparol).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar