Пијан погријешио стан и легао спавати крај...

Мушкарца који је у гаћама и чарапама легао покрај Дарка Пргомета одвела је полиција. Кад су га пробудили, није имао појма шта се догодило.

Регион 12.12.2016 | 17:13
Пијан погријешио стан и легао спавати крај...
Полицајац Дарко Пргомет (38) дошао је јуче око 6.30 из ноћне смјене, поздравио се са супругом Тањом (36) која је таман одлазила на посао у кафић преко пута њихове зграде у Осијеку. Заспао је, а када га је супруга пробудила три сата касније, вјероватно је мислио да и даље сања.

Угледао је прво престрашено и збуњено женино лице, а затим – на другом крају постеље – непознатог мушкарца у гаћама и чарапама.

Мушкарац је наводно био прилично пијан, када се пробудио почео је бауљати станом. Дарко је алармирао колеге полицајце који су непозваног госта одвезли у станицу.

Како су саопштили из полиције, непознати младић није провалио. Он је наводно био на журци у згради па је једноставно погријешио стан. Није правио неред, али сасвим сигурно ситуација није била нимало пријатна за породицу Пргомет.

За разлику од непознатог “госта”, Дарко Пргомет и није тако непознат хрватској јавности. Ријеч је о полицајцу који је прошлог децембра срушио на бетон и лисицама везао старицу јер је прошла кроз црвено на семафору и оглушила се потом на његово наређење да стане.

Породица Пргомет не жели, како је речено за Вечерњи лист, да разговара о свему што се десило, али немили догађај потврђен је званично из Оперативно-комуникацијског центра полиције у Осијеку.

“Није провалио. Била је журка у једном стану у згради, а он је изашао из њега, изгубио се и ушао у погрешан стан. Угледао је кревет у дневном боравку, легао и заспао”, кажу у полицији. Истичу да није никоме сметао, у смислу да је правио неред.

(Н1)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дарко костоломац

12.12.2016 16:31

Ево Дарка ломи руку баби.Гледао сам тај снимак и баба је прилично затуцана.Да је нормално стала би на позив полицајца

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је

12.12.2016 19:01

Бас тако ко се оглуси на законито издато наредјење од стране полицајца ,да престане са нарусавањем јавног реда и мира наравно да се тада употребљавају средства принуде.Све у складу са Законом.

Name

Xx

12.12.2016 17:30

То је женин свалер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

12.12.2016 17:58

Свалер је само погријесио смјену полицајца,ниста друго,знам из искуства!

Name

јово

12.12.2016 20:12

Тај се секса са женама ко сретни по становима у тројку док ми мужеви одобравамо да жене ако јој фвали нађу дотатну инвестицију

ОДГОВОРИТЕ