Pijan pogriješio stan i legao spavati kraj...

Muškarca koji je u gaćama i čarapama legao pokraj Darka Prgometa odvela je policija. Kad su ga probudili, nije imao pojma šta se dogodilo.

Region 12.12.2016 | 17:13
Pijan pogriješio stan i legao spavati kraj...
Policajac Darko Prgomet (38) došao je juče oko 6.30 iz noćne smjene, pozdravio se sa suprugom Tanjom (36) koja je taman odlazila na posao u kafić preko puta njihove zgrade u Osijeku. Zaspao je, a kada ga je supruga probudila tri sata kasnije, vjerovatno je mislio da i dalje sanja.

Ugledao je prvo prestrašeno i zbunjeno ženino lice, a zatim – na drugom kraju postelje – nepoznatog muškarca u gaćama i čarapama.

Muškarac je navodno bio prilično pijan, kada se probudio počeo je bauljati stanom. Darko je alarmirao kolege policajce koji su nepozvanog gosta odvezli u stanicu.

Kako su saopštili iz policije, nepoznati mladić nije provalio. On je navodno bio na žurci u zgradi pa je jednostavno pogriješio stan. Nije pravio nered, ali sasvim sigurno situacija nije bila nimalo prijatna za porodicu Prgomet.

Za razliku od nepoznatog “gosta”, Darko Prgomet i nije tako nepoznat hrvatskoj javnosti. Riječ je o policajcu koji je prošlog decembra srušio na beton i lisicama vezao staricu jer je prošla kroz crveno na semaforu i oglušila se potom na njegovo naređenje da stane.

Porodica Prgomet ne želi, kako je rečeno za Večernji list, da razgovara o svemu što se desilo, ali nemili događaj potvrđen je zvanično iz Operativno-komunikacijskog centra policije u Osijeku.

“Nije provalio. Bila je žurka u jednom stanu u zgradi, a on je izašao iz njega, izgubio se i ušao u pogrešan stan. Ugledao je krevet u dnevnom boravku, legao i zaspao”, kažu u policiji. Ističu da nije nikome smetao, u smislu da je pravio nered.

(N1)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Darko kostolomac

12.12.2016 17:31

Evo Darka lomi ruku babi.Gledao sam taj snimak i baba je prilično zatucana.Da je normalno stala bi na poziv policajca

ODGOVORITE
Name

tako je

12.12.2016 20:01

Bas tako ko se oglusi na zakonito izdato naredjenje od strane policajca ,da prestane sa narusavanjem javnog reda i mira naravno da se tada upotrebljavaju sredstva prinude.Sve u skladu sa Zakonom.

Name

Xx

12.12.2016 18:30

To je ženin svaler

ODGOVORITE
Name

Lav

12.12.2016 18:58

Svaler je samo pogrijesio smjenu policajca,nista drugo,znam iz iskustva!

Name

jovo

12.12.2016 21:12

Taj se seksa sa ženama ko sretni po stanovima u trojku dok mi muževi odobravamo da žene ako joj fvali nađu dotatnu investiciju

ODGOVORITE