На опроштају Живка и Бобе играће...

Заиста не би требало да пропустите ватерполо спектакл који се припрема за 23. децембар на Ташмајдану! Погледајте ко ће све бити део "Тима света".

Остали спортови 11.12.2016 | 17:15
На опроштају Живка и Бобе играће...
Ватерполо и ватерполисти су благо Србије. Овај спорт нас је годинама, деценијама увесељавао и чинио поноснима, па је ред да и ми ватерполу кажемо ХВАЛА.

Пре свега, двојици истинских асова овог спорта, кумовима Живку Гоцићу и Слободану Никићу, који су, играјући за државни тим, заједно донели чак 55 медаља са разних такмичења.

Њих двојица су, после освојеног злата на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру минулог лета, поручили да је време за крај: "Прешли смо игрицу, сада нека преузму млађи", како је то сликовито изјавио капитен ватерполо тима Гоцић.

Ватерполо савез Србије припрема спектакл за 23. децембар и манифестацију "Дани ватерполо шампиона" у чијем склопу ће бити организована опроштајна утакмица ове двојице ватерполо асова.

Из Савеза је данас саопштено и ко ће све играти у ревијалној утакмици Србија - "Тим света". Или боље рећи: Тим света 1 против Тима света 2.

Актуелним европским, светским и олимпијским шампионима, који ће последњи пут играти у идентичном саставу као на Играма у Рију, супротставиће се тим света који ће са клупе као тренер предводити Вјекослав Кобешћак тренер европског првака, дубровачког Југа.

Међу светским ватерполо звездама који ће увеличати опроштај Живка Гоцића и Слободана Никића од репрезентације, биће: Христос Афрудакис (Грчка), Млађан Јановић, Александар Ивовић,Предраг Јокић, Милош Шћепановић (Црна Гора), Марко Аврамовић, Слободан Соро (Бразил),Пауло Обрадовић, Лука Лончар (Хрватска), Денеш Варга, Даниел Варга, Габор Киш,Норберт Мадараш (Мађарска) и Лукаш Семан (Словачка).

Утакмица репрезентације Србије и Тима света заказана је за 23. децембар у 18 сати на Ташмајдану, а обезбеђен је и директан пренос на РТС.

Све информације о улазницама за овај спектакл биће ускоро доступне.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар