Na oproštaju Živka i Bobe igraće...

Zaista ne bi trebalo da propustite vaterpolo spektakl koji se priprema za 23. decembar na Tašmajdanu! Pogledajte ko će sve biti deo "Tima sveta".

Ostali sportovi 11.12.2016 | 17:15
Na oproštaju Živka i Bobe igraće...
Vaterpolo i vaterpolisti su blago Srbije. Ovaj sport nas je godinama, decenijama uveseljavao i činio ponosnima, pa je red da i mi vaterpolu kažemo HVALA.

Pre svega, dvojici istinskih asova ovog sporta, kumovima Živku Gociću i Slobodanu Nikiću, koji su, igrajući za državni tim, zajedno doneli čak 55 medalja sa raznih takmičenja.

Njih dvojica su, posle osvojenog zlata na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru minulog leta, poručili da je vreme za kraj: "Prešli smo igricu, sada neka preuzmu mlađi", kako je to slikovito izjavio kapiten vaterpolo tima Gocić.

Vaterpolo savez Srbije priprema spektakl za 23. decembar i manifestaciju "Dani vaterpolo šampiona" u čijem sklopu će biti organizovana oproštajna utakmica ove dvojice vaterpolo asova.

Iz Saveza je danas saopšteno i ko će sve igrati u revijalnoj utakmici Srbija - "Tim sveta". Ili bolje reći: Tim sveta 1 protiv Tima sveta 2.

Aktuelnim evropskim, svetskim i olimpijskim šampionima, koji će poslednji put igrati u identičnom sastavu kao na Igrama u Riju, suprotstaviće se tim sveta koji će sa klupe kao trener predvoditi Vjekoslav Kobešćak trener evropskog prvaka, dubrovačkog Juga.

Među svetskim vaterpolo zvezdama koji će uveličati oproštaj Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije, biće: Hristos Afrudakis (Grčka), Mlađan Janović, Aleksandar Ivović,Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (Crna Gora), Marko Avramović, Slobodan Soro (Brazil),Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga, Gabor Kiš,Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka).

Utakmica reprezentacije Srbije i Tima sveta zakazana je za 23. decembar u 18 sati na Tašmajdanu, a obezbeđen je i direktan prenos na RTS.

Sve informacije o ulaznicama za ovaj spektakl biće uskoro dostupne.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar