ЕЛ: Црвено-бијели извлаче поуке, посјетио их Калинић...

Кошаркаше Звезде после пораза од Фенербахчеа посетио и њихов бивши саиграч. "Морамо да продужимо добре периоде", каже Бранко Лазић.

Кошарка 09.12.2016 | 17:15
ЕЛ: Црвено-бијели извлаче поуке, посјетио их Калинић...
Црвена звезда мтс уложила је труд, али ипак још једном није успела да озбиљније запрети Фенербахчеу у Истанбулу.

Екипа Дејана Радоњића добро је почела меч, па стала на почетку друге четвртине и тако пружила домаћину шансу да се размахне. Тиму Жељка Обрадовића то је било довољно да преузме контролу и да не испушта "конце" до краја.

После меча, свлачионицу Звезде у Улкер спортс арени посетио је и њен бивши кошаркаш Никола Калинић, који је у дресу Фенера постигао осам поена, без промашаја за два, уз пет скокова и три асистенције.

На констатацију да је његов тим лако победио, популарни "Калина" је слегао раменима.

"Тако испада на крају... Дешавало нам се у последње време да не кренемо добро меч, а онда 40 минута имамо проблеме. Сада смо испоштовали договор, од почетка били мотивисани и одиграли са 100 одсто снаге. То нам је на крају олакшало посао. Имамо много играча и квалитет. Када играмо мотивисано и са много залагања нема проблема", рекао је он српским новинарима.

Црвено-бели су излазили из свлачионице незадовољни и погнутих глава. Чарлс Џенкинс је само процедио кроз зубе:

"Била је ово тешка утакмица. Играли смо против веома доброг тима, на границама наших могућности, али са друге стране је била одлична група која игра веома добро".

"ДА ПРОДУЖИМО ДОБРЕ ПЕРИОДЕ"

Његов земљак, плејмејкер Нејт Волтерс, рекао је да је меч преломила серија Фенера 14:0 почетком друге четвртине.

"Нисмо добро шутирали. Сваки пораз је тежак, морамо да играмо много боље. Морамо да се регрупишемо и играмо чврст меч у Подгорици. Видећемо шта ће бити. Имамо тежак распоред. Морамо да се држимо заједно"

Заменик капитена црвено-белих Бранко Лазић рекао је да је Звезда пружила добру партију у околностима које су је задесиле (изостанак двојице важних играча - Митровића и Гудурића).

"Имали смо у пар наврата и шансу да се вратимо, али правили смо грешке у одбрани и дозволили ривалу да направи разлику. Опет, имали смо периоде у којима смо доста добро играли и само треба да наставимо да радимо и да продужимо те периоде", подвукао је борбени бек.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар