EL: Crveno-bijeli izvlače pouke, posjetio ih Kalinić...

Košarkaše Zvezde posle poraza od Fenerbahčea posetio i njihov bivši saigrač. "Moramo da produžimo dobre periode", kaže Branko Lazić.

Košarka 09.12.2016 | 17:15
EL: Crveno-bijeli izvlače pouke, posjetio ih Kalinić...
Crvena zvezda mts uložila je trud, ali ipak još jednom nije uspela da ozbiljnije zapreti Fenerbahčeu u Istanbulu.

Ekipa Dejana Radonjića dobro je počela meč, pa stala na početku druge četvrtine i tako pružila domaćinu šansu da se razmahne. Timu Željka Obradovića to je bilo dovoljno da preuzme kontrolu i da ne ispušta "konce" do kraja.

Posle meča, svlačionicu Zvezde u Ulker sports areni posetio je i njen bivši košarkaš Nikola Kalinić, koji je u dresu Fenera postigao osam poena, bez promašaja za dva, uz pet skokova i tri asistencije.

Na konstataciju da je njegov tim lako pobedio, popularni "Kalina" je slegao ramenima.

"Tako ispada na kraju... Dešavalo nam se u poslednje vreme da ne krenemo dobro meč, a onda 40 minuta imamo probleme. Sada smo ispoštovali dogovor, od početka bili motivisani i odigrali sa 100 odsto snage. To nam je na kraju olakšalo posao. Imamo mnogo igrača i kvalitet. Kada igramo motivisano i sa mnogo zalaganja nema problema", rekao je on srpskim novinarima.

Crveno-beli su izlazili iz svlačionice nezadovoljni i pognutih glava. Čarls Dženkins je samo procedio kroz zube:

"Bila je ovo teška utakmica. Igrali smo protiv veoma dobrog tima, na granicama naših mogućnosti, ali sa druge strane je bila odlična grupa koja igra veoma dobro".

"DA PRODUŽIMO DOBRE PERIODE"

Njegov zemljak, plejmejker Nejt Volters, rekao je da je meč prelomila serija Fenera 14:0 početkom druge četvrtine.

"Nismo dobro šutirali. Svaki poraz je težak, moramo da igramo mnogo bolje. Moramo da se regrupišemo i igramo čvrst meč u Podgorici. Videćemo šta će biti. Imamo težak raspored. Moramo da se držimo zajedno"

Zamenik kapitena crveno-belih Branko Lazić rekao je da je Zvezda pružila dobru partiju u okolnostima koje su je zadesile (izostanak dvojice važnih igrača - Mitrovića i Gudurića).

"Imali smo u par navrata i šansu da se vratimo, ali pravili smo greške u odbrani i dozvolili rivalu da napravi razliku. Opet, imali smo periode u kojima smo dosta dobro igrali i samo treba da nastavimo da radimo i da produžimo te periode", podvukao je borbeni bek.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar