У Скендербегу збуњени најавом нове казне УЕФА-е!

Председник албанског клуба Скендербег рекао је да је "потпуно збуњен" вестима да ће Европска фудбалска унија (УЕФА) можда додатно казнити клуб због намештања.

Фудбал 10.12.2016 | 08:30
У Скендербегу збуњени најавом нове казне УЕФА-е!
Скендербег је искључен из Европе на годину дана, а председник дисциплинске комисије УЕФА Емилио Гарсија рекао је да је суспензија била "прелиминарна", као и да се разматрају "праве дисциплинске мере".

"Уопште нисмо били обавештени о томе. Веровали смо да је наш случај затворен овом суспензијом", рекао је председник Скендербега Ардијан Такај.

УЕФА је суспендовала Скендербег ове сезоне на основу доказа о нерегуларним шаблонима кладјења за четири утакмице које је клуб играо у квалификацијама за Лигу шампиона и Лигу Европа. Клуб је оптужен за намештање око 50 првенствених утакмица од 2011. године.

"Наравно да нисмо одобравали такву одлуку без доказа, али смо и даље мислили да је случај затворен овом суспензијом. Њихов посао је да истраже, али би требало да нам кажу то званично", рекао је Такај.

Скендербег је тренутно други у првенству Албаније и могао би да се пласира у квалификације за Лигу шампиона следеће сезоне.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар