U Skenderbegu zbunjeni najavom nove kazne UEFA-e!

Predsednik albanskog kluba Skenderbeg rekao je da je "potpuno zbunjen" vestima da će Evropska fudbalska unija (UEFA) možda dodatno kazniti klub zbog nameštanja.

Fudbal 10.12.2016 | 08:30
U Skenderbegu zbunjeni najavom nove kazne UEFA-e!
Skenderbeg je isključen iz Evrope na godinu dana, a predsednik disciplinske komisije UEFA Emilio Garsija rekao je da je suspenzija bila "preliminarna", kao i da se razmatraju "prave disciplinske mere".

"Uopšte nismo bili obavešteni o tome. Verovali smo da je naš slučaj zatvoren ovom suspenzijom", rekao je predsednik Skenderbega Ardijan Takaj.

UEFA je suspendovala Skenderbeg ove sezone na osnovu dokaza o neregularnim šablonima kladjenja za četiri utakmice koje je klub igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evropa. Klub je optužen za nameštanje oko 50 prvenstvenih utakmica od 2011. godine.

"Naravno da nismo odobravali takvu odluku bez dokaza, ali smo i dalje mislili da je slučaj zatvoren ovom suspenzijom. Njihov posao je da istraže, ali bi trebalo da nam kažu to zvanično", rekao je Takaj.

Skenderbeg je trenutno drugi u prvenstvu Albanije i mogao bi da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar