Џикић: Пеку ме очи због Партизана!

Фотографије Александра Џикића, са сузним очима, како на клупи поред паркета, тако и у ходнику испред свлачионице, преплавиле су друштвене мреже и изазвале различите коментаре, после тријумфа над Лудвигзбургом (86:82 после продужетка) у ФИБА Лиги шампиона.

Кошарка 09.12.2016 | 16:15
Џикић: Пеку ме очи због Партизана!
Помињане су емоције, „љубав и приврженост клубу“, „пражњење“ после важне победе након три узастопна пораза, добијена завршница и продужетак, рекација на звиждуке и увреде појединим играличима...

Истина је, ипак, другачија.

- Тријумф над Лудвигзбургом јесте важан, играчима посебно, видели сте колико су емоција испољили. Тешко је извојеван, после њихових пет узастопних победа, проблема Величковића и Ратковице, који нису ни тренирали, што нисам спомињао у најави да не би испао алиби против овако јаке екипе, али верујте ми, нисам заплакао – изјавио је Џикић за "Блиц".

Тренер црно-белих додатно је објаснио шта му се догодило.

- Имао сам проблема са очима, пекле су ме, биле црвене, чак сам се озбиљно и уплашио у једном тренутку. Нисам заплакао ни на паркету, ни испред свлачионице, како су многи помислили, а надам се да не треба да се извињавам што сам пољубио ћерку и у хали и у ходнику, кад сам „усликан“. Ни узимање микрофона и обраћање навијачима нема везе са тиме. Осетио сам једноставно потребу у том тренутку, урадио оно шта јесам, без икакве филозофије – искрено ће Џикић у жељи да избегне непотребну патетику и јефтин популизам.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар