Радуљица открио шта жели: Да заиграм са Теом и у НБА!

"Олимпијакос, ко зна? Ако би ми понудили уговор, прво би морао да прочитам шта пише у њему“, навео је прошлосезонски центар Панатинаикоса.

Кошарка 11.12.2016 | 22:45
Радуљица открио шта жели: Да заиграм са Теом и у НБА!
Мирослав Радуљица “крцка“ гастарбајтерске дане у миланском Арманију и машта о повратку у НБА лигу. А, како је рекао у интервјуу за грчку Алл Стар магазин, највише би волео да то буде у тандему са великим пријатељем и саиграчем из репрезентације Милошем Теодосићем.

“Не мислим, знам да је Тео најбољи. Обожавам да играм са њим, све делује тако лако. Не знам какви су му планови за будућност, али волео бих да га видим у НБА. У ствари волео бих да играмо у истој НБА екипи“, рекао је Радуљица за Алл Стар магазин.

Говорећи о репрезентацији Србије, центар Арманија је истакао колико му рад у националном тиму представља задовољство.

“Још нисмо златни, али идемо ка том циљу крупним корацима. Али сјајан је осећај кад видиш да радиш нешто добро“.

Новинара грчког листа занимало је и да ли би Радуљица поново играо у грчкој и то ако би му дошао позив Олимпијакоса, љутог ривала Панатинаикоса, још једног његовог бившег клуба.

“Да, дефинитивно би волео да заиграм у Грчкој. А за Олимпијакос, ко зна? Ако би ми понудили уговор, прво би морао да прочитам шта пише у њему“, навео је он.

Радуљица је прошле сезоне играо за Панатинаикос, а негирао је да је имао сукоб са тренером Аргирисом Педулакисом.

“Нисам имао никакав проблем са Педулакисом, нити са било којим другим тренером. Понео сам лепе успомене из Панатинаикоса и драго ми је што сам био део тог клуба.“

О својој садашњој екипи, Арманију, Радуљица је рекао да је потребно време да се уигра.

“Играмо мало офанзивније, дајемо много поена, али и примамо. Морамо то да поправимо. Још се тражимо. Тешко је рећи колико можемо, али знам да ова екипа има невероватан потенцијал“.

Радуљица је признао и да би му било лакше када би се у некој екипи задржао барем две сезоне.

“Било би лепо да могу да могу да останем с обзиром да нон-стоп селим ствари по целом свету. Такође, када је у питању екипа, много је лакше ако је на окупу две или више година. Онда боље можете да се упознате. Хтео сам да останем у Панатинаикосу, али некада се ваше жеље не поклопе се жељама клуба“, закључио је он.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар