Raduljica otkrio šta želi: Da zaigram sa Teom i u NBA!

"Olimpijakos, ko zna? Ako bi mi ponudili ugovor, prvo bi morao da pročitam šta piše u njemu“, naveo je prošlosezonski centar Panatinaikosa.

Košarka 11.12.2016 | 22:45
Raduljica otkrio šta želi: Da zaigram sa Teom i u NBA!
Miroslav Raduljica “krcka“ gastarbajterske dane u milanskom Armaniju i mašta o povratku u NBA ligu. A, kako je rekao u intervjuu za grčku All Star magazin, najviše bi voleo da to bude u tandemu sa velikim prijateljem i saigračem iz reprezentacije Milošem Teodosićem.

“Ne mislim, znam da je Teo najbolji. Obožavam da igram sa njim, sve deluje tako lako. Ne znam kakvi su mu planovi za budućnost, ali voleo bih da ga vidim u NBA. U stvari voleo bih da igramo u istoj NBA ekipi“, rekao je Raduljica za All Star magazin.

Govoreći o reprezentaciji Srbije, centar Armanija je istakao koliko mu rad u nacionalnom timu predstavlja zadovoljstvo.

“Još nismo zlatni, ali idemo ka tom cilju krupnim koracima. Ali sjajan je osećaj kad vidiš da radiš nešto dobro“.

Novinara grčkog lista zanimalo je i da li bi Raduljica ponovo igrao u grčkoj i to ako bi mu došao poziv Olimpijakosa, ljutog rivala Panatinaikosa, još jednog njegovog bivšeg kluba.

“Da, definitivno bi voleo da zaigram u Grčkoj. A za Olimpijakos, ko zna? Ako bi mi ponudili ugovor, prvo bi morao da pročitam šta piše u njemu“, naveo je on.

Raduljica je prošle sezone igrao za Panatinaikos, a negirao je da je imao sukob sa trenerom Argirisom Pedulakisom.

“Nisam imao nikakav problem sa Pedulakisom, niti sa bilo kojim drugim trenerom. Poneo sam lepe uspomene iz Panatinaikosa i drago mi je što sam bio deo tog kluba.“

O svojoj sadašnjoj ekipi, Armaniju, Raduljica je rekao da je potrebno vreme da se uigra.

“Igramo malo ofanzivnije, dajemo mnogo poena, ali i primamo. Moramo to da popravimo. Još se tražimo. Teško je reći koliko možemo, ali znam da ova ekipa ima neverovatan potencijal“.

Raduljica je priznao i da bi mu bilo lakše kada bi se u nekoj ekipi zadržao barem dve sezone.

“Bilo bi lepo da mogu da mogu da ostanem s obzirom da non-stop selim stvari po celom svetu. Takođe, kada je u pitanju ekipa, mnogo je lakše ako je na okupu dve ili više godina. Onda bolje možete da se upoznate. Hteo sam da ostanem u Panatinaikosu, ali nekada se vaše želje ne poklope se željama kluba“, zaključio je on.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar