Жени се Виктор Савић

Глумац Виктор Савић заклеће се на вечну љубав изабраници Теодори Миљковић у априлу наредне године, ексклузивно сазнаје "Блиц".

Регион 06.12.2016 | 11:00
Жени се Виктор Савић
Будући младенци већ увелико припремају свадбено весеље које ће се разликовати од оних традиционалних које налажу српски обичаји.

- Већ су почели са припремама свадбе. Они су замислили да то буде журка на којој ће окупити родбину и пријатеље јер ипак желе да направе весеље по свом укусу, а да то не буде класична српска свадба. Почетком априла биће организована свадба, а они су већ одабрали место где ће се одржати журка. Будућа млада већ је одабрала дугу хаљину коју ће носити тај дан, док Виктор још није смислио шта ће обући - прича наш добро обавештен извор и открива да будући младенци не желе раскош и луксуз.

- То ће више деловати као тинејџерска прослава и излазак у неки добар клуб - открива извор близак пару, који додаје да је њихова љубав почела почетком године када су се срели у ноћном проводу, али и да свих ових месеци љубав вешто крију од јавности.

- Теодора студира на Факултету драмских уметности и на трећој години је одсека филмске и телевизијске продукције. Заједно су летос били на фестивалу Егзит, али нико није веровао да је та љубав између њих толико јака да ће опстати. Обоје су срећни и заљубљени, а са нестрпљењем ишчекују венчање. Њихови родитељи су се упознали, а Теодора и Виктор ускоро планирају да започну заједнички живот - завршава извор за "Блиц".

Виктор Савић није био доступан за коментар, док је његова будућа супруга Теодора Миљковић кроз осмех рекла:

- Не смем ништа да вам кажем - рекла је за "Блиц".

Глумила у "Будви на пјену од мора"

Иако је недавно напунила двадесет једну годину, она се опробала као глумица у серији "Будва на пјену од мора", а о вези са популарним београдским заводником дуго чак ни пријатељима није говорила.

Пре Виктора, Теодора била са Шоћом

Пре Виктора, Теодора је била у вези са Николом Шоћом, иначе јако добрим другом Виктора Троицког.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

боxер.

06.12.2016 13:01

Мајко мила,кад сам се ја зенијо нико ниста ненаписа"а мозда је и боље.

ОДГОВОРИТЕ