ХОЛ: ПСВ заборавио како се дају голови, а Рода само ниже ''иксеве''!

Нови кикс шампиона! 

Фудбал 04.12.2016 | 11:15
ХОЛ: ПСВ заборавио како се дају голови, а Рода само ниже ''иксеве''!
Прошле недеље је изгледало је ПСВ Ајндховен решио голгетерску кризу и проблем неефикасности, али вечерас се вратило на старо. Трећи пут у последња четири кола, ПСВ је ремизирао, а у тра три ремија је постигао само један гол! Вечерас су опет били јалови и морали да се задовоље бодом на гостовању дављенику Роди - 0:0.

Иако је Рода претпоследња на табели, овако нешто је можда и могло да се наслути. С обзиром на игре ПСВ Ајндховена ове сезоне, с обзиром да Рода играла нерешено у претходних пет утакмица и да ПСВ у Керкрадеу није победио на осам од претходних 12 гостовања. Роди је ово чак шести узастопни реми у Ередивизији!

Иако је ПСВ играо без неколицине повређених играча попут Гвардада, Локадије, Хендрикса, Бренета, или Виљемса, то не може да им буде оправдање за слаб резултат. Мада су игром заслужили победу. Имали су брдо шанси, лопту у поседу 74 одсто, више шутева, више корнера... Потшено су се испромашивала браћа Де Јонг. Још у првом полувремену, Рода је паркирала аутобус пред голом, тек у другом делу игре имала шут на гол, али екипа Филипа Кокуа није успела да пробије бедем домаћих.

Али зато је голова било у осталим мечевима. Херенвен је у гостима савладао Го Ахед Иглса после преокрета (3:1), док су Ексцелзиор и АЗ Алкмар поделили плен (3:3).

Орлови су против Херенвена повели прелепим голом Матсена у седмом минуту, али су гости окренули ситуацију до краја полувремена са три гола. Два гола је дао Иранац Гучханејхад, а један Јапанац Кобајаши.

Прави ватромет голова је виђен у Ротердаму где је домаћи Ексцелзиор три пута водио, а АЗ је три пута стизао ту предност и на крају успео да извуче бод.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар