Видео: Први гол Филипа Јанковића у каријери!

За прву победу у сезони против бившег клуба! Некадашњи фудбалер Црвене звезде постигао дуго чекани првенац и режирао сензацију!

Фудбал 01.12.2016 | 10:30
Видео: Први гол Филипа Јанковића у каријери!
Био је Звездино чудо од детета, најмлађи фудбалер црвено-белих који је заиграо у УЕФА такмичењима, потом и светски првак са Србијом на Мундијалиту... Али његова фудбалска звезда није засијала како се очекивало.

Филип Јанковић је и даље млад фудбалер, има само 21 годину, али га је скупо коштао прерани одлазак из Звезде. Изгубио је године статирајући у Парми, Катанији и Домжалама где је уписао само 10 утакмица, односно 363 минута на терену за целе три године. И није постигао гол...

Тачније, Јанковић у сениорској каријери у клубовима никада није постигао гол до данас! Откако је почео са сениорским фудбалом пре четири године, уписао је 15 утакмица играјући за Црвену звезду, Парму, Катанију, Домажле и Радомље. Вечерас је у 16. професионалној клупској утакмици остварио првенац!

Јанковић је постигао гол за словеначког прволигаша Радомље који је направио изненађење у првенству и савладао Домжале у гостима са 2:0. Радомље је фењераш словеначког шампионата, до данас није имао победу и освојио је само пет бодова у 18 утакмица.

Синоћ је Јанковић првенцем најавио сензацију против бившег клуба пошто је у 54. минуту погодио за вођство против бившег клуба, да би Нунић у 89. минуту поставио коначних 2:0.

Јанковић је у Радомље прешао пре месец и по дана и изборио се за место стартера.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар