Видео: ПАОК у хаосу - Ивић оптужио играче да га „буше“, а Управи поручио...

Или они, или ја! Српски тренер најавио састанак са власником клуба незадовољан понашањем своје екипе у поразу од Атромитоса (3:4).

Фудбал 29.11.2016 | 08:30
Видео: ПАОК у хаосу - Ивић оптужио играче да га „буше“, а Управи поручио...
Подрхтава тло у Солуну, фудбалски клуб ПАОК је у правом хаосу после првенственог пораза од Атромитоса (3:4) у којем су црно-бели до 74. минута водили са 3:1. Тренер ПАОК-а Владимир Ивић био је бесан на играче, није желео да прича о конкретним именима, али је најавио састанак са власником Иваном Савидесом после којег би могао да напусти клуб.

“У првом полувремену смо дали два гола, а могли смо још два. И онда се све окренуло у наставку. Неки играчи су правили невероватне грешке. Очекујем састанак са власником клуба да разјаснимо неке ствари. Или ја да останем, или неки играчи. Погледајте какве смо голове примили. Очигледно је да сам погрешио приликом избора неких играча“, у даху је коментарисао Ивић после пораза.

Ово је ПАОК-у био трећи пораз у последње четири утакмице и екипа је пала на 10. место на табели грчке Суперлиге.

“Данас је све било јасно. Неки од вас су то већ и схватили раније, очигледно је да неке ствари у свлачионицу не функционишу. Власнику клуба ћу изнети свој став, то ће урадити и спортски директор. Видећемо шта ће се десити после тога“, навео је Ивић.

Српски тренер подсетио је новинаре да је и сам као фудбалер имао разна искуства са различитим стратезима.

“Играо сам фудбал, знам шта се све дешава. Нисам ни ја увек волео све тренера, али сам увек давао максимум када сам излазио на терен. Ја стварно верујем у сваког играча и увек покушавам да изведем најбољи тим. Али, када се десе неке ствари као што смо видели вечерас, заиста не могу да их разумем. За мене је то нешто ново“.

Није ни ту могао да се заустави некадашњи играч Партизана, очигледно много изнервиран свиме што се десило.

"Нека ствари ће свакако да се промене. Не могу да уђем у главу сваког играча. Али, погледајте какве смо голове примили и све ће вам бити јасно“, закључио је Ивић.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар