Video: PAOK u haosu - Ivić optužio igrače da ga „buše“, a Upravi poručio...

Ili oni, ili ja! Srpski trener najavio sastanak sa vlasnikom kluba nezadovoljan ponašanjem svoje ekipe u porazu od Atromitosa (3:4).

Fudbal 29.11.2016 | 08:30
Video: PAOK u haosu - Ivić optužio igrače da ga „buše“, a Upravi poručio...
Podrhtava tlo u Solunu, fudbalski klub PAOK je u pravom haosu posle prvenstvenog poraza od Atromitosa (3:4) u kojem su crno-beli do 74. minuta vodili sa 3:1. Trener PAOK-a Vladimir Ivić bio je besan na igrače, nije želeo da priča o konkretnim imenima, ali je najavio sastanak sa vlasnikom Ivanom Savidesom posle kojeg bi mogao da napusti klub.

“U prvom poluvremenu smo dali dva gola, a mogli smo još dva. I onda se sve okrenulo u nastavku. Neki igrači su pravili neverovatne greške. Očekujem sastanak sa vlasnikom kluba da razjasnimo neke stvari. Ili ja da ostanem, ili neki igrači. Pogledajte kakve smo golove primili. Očigledno je da sam pogrešio prilikom izbora nekih igrača“, u dahu je komentarisao Ivić posle poraza.

Ovo je PAOK-u bio treći poraz u poslednje četiri utakmice i ekipa je pala na 10. mesto na tabeli grčke Superlige.

“Danas je sve bilo jasno. Neki od vas su to već i shvatili ranije, očigledno je da neke stvari u svlačionicu ne funkcionišu. Vlasniku kluba ću izneti svoj stav, to će uraditi i sportski direktor. Videćemo šta će se desiti posle toga“, naveo je Ivić.

Srpski trener podsetio je novinare da je i sam kao fudbaler imao razna iskustva sa različitim stratezima.

“Igrao sam fudbal, znam šta se sve dešava. Nisam ni ja uvek voleo sve trenera, ali sam uvek davao maksimum kada sam izlazio na teren. Ja stvarno verujem u svakog igrača i uvek pokušavam da izvedem najbolji tim. Ali, kada se dese neke stvari kao što smo videli večeras, zaista ne mogu da ih razumem. Za mene je to nešto novo“.

Nije ni tu mogao da se zaustavi nekadašnji igrač Partizana, očigledno mnogo iznerviran svime što se desilo.

"Neka stvari će svakako da se promene. Ne mogu da uđem u glavu svakog igrača. Ali, pogledajte kakve smo golove primili i sve će vam biti jasno“, zaključio je Ivić.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar