Спектакл у најави: Тим свијета против "делфина"!

Припрема се спектакл за манифестацију "Дан ватерполо шампиона" крајем децембра. Опроштај Живка Гоцића и Слободана Никића од капице са државним грбом.

Остали спортови 29.11.2016 | 12:15
Спектакл у најави: Тим свијета против "делфина"!
Живко Гоцић и Слободан Никић су после освојене златне олимпијске медаље у Рио де Жанеиру објавили да је крај. Заједно су ова двојица сјајних ватерполиста освојили 55 МЕДАЉА са националним тимом!

"Прешли смо игрицу, сада нека млађи наставе", рекао је дугогодишњи капитен ватерполо репрезентације Србије Живко Гоцић, који је, уз Никића, али и многе друге, задужио не само српски ватерполо, већ и српски спорт.

И Живко и Боба, иначе кумови, заслужили су да се од репрезентације опросте на спектаклу, а МОНДО незванично сазнаје да су у току припреме да тај спектакл и буде организован на Бањици, у оквиру "Дана ватерполо шампиона".

Идеја је да 23. децембра буде организована ревијална утакмица Србија против "Тима света", а на њој би Живко и Боба последњи пут носили капицу државног тима. Баш на Бањици, где су и почели своје велике каријере.

Нови тим-менаџер репрезентације Србије Југослав Васовић за МОНДО није желео да открива све детаље, али јесте наговестио да се нешто велико припрема.

"Потрудићемо се, свакако, да тај дан буде посебан јер ватерполо то заслужује. Имамо сва злата овог света и желимо да народ ужива у својим шампионима тај дан. Постоје планови око ривала на тој ревијалној утакмици, али рано је још за ту причу. За који дан ћемо имати тачан програм тог дана па ће И медији бити упознати", рекао је Васовић.

Биће ово прилика за све љубитеље ватерпола да поздраве не само "маторе" и не само асове светског ватерпола, већ и оне млађе - јуниоре, омладинце, који се са великих такмичења такође враћају са медаљама. Углавном, златним.

Ватерполо ово заиста заслужује!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар