Разводе се “Сулејман” и “Шехерезада”?

Турски таблоиди најављују крај љубави популарног глумачког пара.

Забава 28.11.2016 | 10:14
Разводе се “Сулејман” и “Шехерезада”?
МАДА њихова љубавна бајка траје колико и она коју су започели као Онур и Шехерезада у чувеној “1001 ноћи”, а тренутно је, деценију касније, поново живе на малом екрану као партнери у костимираној мелодрами “Ти си моја домовина”, несумњиво највеће звезде турског глумишта Халит Ергенч (46) и Бергузар Корел (34) поново се налазе у драматичном периоду. Наиме, говоркања о краху њихове љубави све су гласнија, а развод, како наводе турски таблоиди, питање је времена.

- Није тајна да Халитов и Бергузарин брак већ годинама опстаје једино због њиховог сина Алија. Бергузар је тешка жена, чија је љубомора и раније била проблем у њиховом односу. Приватно, али и професионално - открива за истанбулске медије извор близак славном пару, и додаје да је лепа Туркиња толико опседнута супругом, да није сигурна чак ни када јој је он стално пред очима.

- Њихов заједнички ангажман у серији “Ти си моја домовина” био је њен избор, али уместо да отклони Бергузарине сумње, то решење само је продубило јаз. Превише времена проводе заједно, и то полако али сигурно почиње да их раздире - истиче анониман “душебрижник”, напомињући да је списак жена које су у Бергузариним очима све бивше и садашње Халитове љубавнице - бесконачан.

Узме ли се у обзир то да је чувени Суљо бившу супругу оставио баш због ње, могло би се рећи да се лепа Бергузар, можда, с разлогом плаши лоше карме.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сесе

28.11.2016 16:07

Баш сам се забринуо за багру турску ух ух ух

ОДГОВОРИТЕ