Razvode se “Sulejman” i “Šeherezada”?

Turski tabloidi najavljuju kraj ljubavi popularnog glumačkog para.

Zabava 28.11.2016 | 10:14
Razvode se “Sulejman” i “Šeherezada”?
MADA njihova ljubavna bajka traje koliko i ona koju su započeli kao Onur i Šeherezada u čuvenoj “1001 noći”, a trenutno je, deceniju kasnije, ponovo žive na malom ekranu kao partneri u kostimiranoj melodrami “Ti si moja domovina”, nesumnjivo najveće zvezde turskog glumišta Halit Ergenč (46) i Berguzar Korel (34) ponovo se nalaze u dramatičnom periodu. Naime, govorkanja o krahu njihove ljubavi sve su glasnija, a razvod, kako navode turski tabloidi, pitanje je vremena.

- Nije tajna da Halitov i Berguzarin brak već godinama opstaje jedino zbog njihovog sina Alija. Berguzar je teška žena, čija je ljubomora i ranije bila problem u njihovom odnosu. Privatno, ali i profesionalno - otkriva za istanbulske medije izvor blizak slavnom paru, i dodaje da je lepa Turkinja toliko opsednuta suprugom, da nije sigurna čak ni kada joj je on stalno pred očima.

- Njihov zajednički angažman u seriji “Ti si moja domovina” bio je njen izbor, ali umesto da otkloni Berguzarine sumnje, to rešenje samo je produbilo jaz. Previše vremena provode zajedno, i to polako ali sigurno počinje da ih razdire - ističe anoniman “dušebrižnik”, napominjući da je spisak žena koje su u Berguzarinim očima sve bivše i sadašnje Halitove ljubavnice - beskonačan.

Uzme li se u obzir to da je čuveni Suljo bivšu suprugu ostavio baš zbog nje, moglo bi se reći da se lepa Berguzar, možda, s razlogom plaši loše karme.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sese

28.11.2016 16:07

Baš sam se zabrinuo za bagru tursku uh uh uh

ODGOVORITE