Кастра на Брионима очарала Реџепова

Покојна српска пјевачица Уснија Реџепова у једном интервјуу из 2011. године испричала је како је на наступу на Брионима пјевала бившем предсједнику Југославије Јосипу Брозу Титу, чији је гост тада био кубански предсједник Фидел Кастро.

Србија 27.11.2016 | 18:30
Кастра на Брионима очарала Реџепова
"Кастро је био Титов гост на Брионима, а мој наступ је био дио посебног програма за кубанског председника. Кабл микрофона је био прекратак, нисам могла много да се помјерам. Морала сам да стојим на средини сале и ту сам играла и пјевала. Убрзо послије тога, Кастро је узео столицу на којој је сједио и кренуо ка мени, за њим је кренуо и Тито, а послије тога и сви остали у сали", испричала је тада новинарима Реџепова.

"Кастро је дошао до мене и неколико пута ми тражио да изађем на бис. Касније на коктелу, Тито је неколико пута шаљиво рекао да 'како је кренуло остаћемо без Усније'. Предсједник Кубе је неколико пута рекао да сам јако лијепа жена и да би му била част да будем његов гост на Куби", присјетила се Уснија Реџепова. 

"Рекао ми је: 'Ваш темперамент је чаробан' што ме је посебно постидило и једва сам чекала да се све заврши", казала је покојна пјевачица.

Извор: СБ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

блбл

27.11.2016 18:49

Ех само да му је запевао Баја мали книндја тек би онда видео како ми знамо певати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

27.11.2016 19:06

Сви покојни...

ОДГОВОРИТЕ