Kastra na Brionima očarala Redžepova

Pokojna srpska pjevačica Usnija Redžepova u jednom intervjuu iz 2011. godine ispričala je kako je na nastupu na Brionima pjevala bivšem predsjedniku Jugoslavije Josipu Brozu Titu, čiji je gost tada bio kubanski predsjednik Fidel Kastro.

Srbija 27.11.2016 | 18:30
Kastra na Brionima očarala Redžepova
"Kastro je bio Titov gost na Brionima, a moj nastup je bio dio posebnog programa za kubanskog predsednika. Kabl mikrofona je bio prekratak, nisam mogla mnogo da se pomjeram. Morala sam da stojim na sredini sale i tu sam igrala i pjevala. Ubrzo poslije toga, Kastro je uzeo stolicu na kojoj je sjedio i krenuo ka meni, za njim je krenuo i Tito, a poslije toga i svi ostali u sali", ispričala je tada novinarima Redžepova.

"Kastro je došao do mene i nekoliko puta mi tražio da izađem na bis. Kasnije na koktelu, Tito je nekoliko puta šaljivo rekao da 'kako je krenulo ostaćemo bez Usnije'. Predsjednik Kube je nekoliko puta rekao da sam jako lijepa žena i da bi mu bila čast da budem njegov gost na Kubi", prisjetila se Usnija Redžepova. 

"Rekao mi je: 'Vaš temperament je čaroban' što me je posebno postidilo i jedva sam čekala da se sve završi", kazala je pokojna pjevačica.

Izvor: SB

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

blbl

27.11.2016 18:49

Eh samo da mu je zapevao Baja mali knindja tek bi onda video kako mi znamo pevati.

ODGOVORITE
Name

nn

27.11.2016 19:06

Svi pokojni...

ODGOVORITE