Гарсија добио 75.000.000 евра за ''зимски шопинг''!

Сјајне вести за навијаче Марсеља, са нестрпљењем чекају отварање зимске пијаце.

Фудбал 26.11.2016 | 20:00
Гарсија добио 75.000.000 евра за ''зимски шопинг''!
Нови власник Олимпика из Марсеља, Френк Мекорт, спремио је „џак новца“ за тренераРудија Гарсију са циљем да појача екипу у зимском прелауном року. Искусни тренер већ је лоцирао критичне позиције у тиму и има списак жеља.

Поређења ради, у прошлом прелазном року, Марсељ је летос потрошио само 10.000.000 евра, а екипа тренутно заузима 11. место на табели Лиге 1.

“Свесни смо да у овом тренутку не можемо да привучемо све играче које би волели. Али, верујем да ћемо моћи да доведемо најбоље таленте. Такође, убеђен сам да ће се околности променити, па ћемо гледати и велика имена у дресу нашег клуба“, рекао је тренерГарсија на конференцији за новинаре.

Како је навео, три позиције су приоритет у предстојећем прелазном року - леви бек, леви везни и нападач.

Према писању Л’Екипа, много играча је на Гарсијиној листи жеља, поред осталих, ту су Икер Муниајин, Жофри Кондогбија, Џордан Амави, Џон Оби Микел и Дијего Годин.

Наравно, за неке од њих попут Година, у овом тренутку делује готово невероватно да би могли да се одлуче за долазак у Марсељ, али свакако да ће велики буџет бити аргумент више француског великана у предстојећем прелазном року.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар