Garsija dobio 75.000.000 evra za ''zimski šoping''!

Sjajne vesti za navijače Marselja, sa nestrpljenjem čekaju otvaranje zimske pijace.

Fudbal 26.11.2016 | 20:00
Garsija dobio 75.000.000 evra za ''zimski šoping''!
Novi vlasnik Olimpika iz Marselja, Frenk Mekort, spremio je „džak novca“ za treneraRudija Garsiju sa ciljem da pojača ekipu u zimskom prelaunom roku. Iskusni trener već je locirao kritične pozicije u timu i ima spisak želja.

Poređenja radi, u prošlom prelaznom roku, Marselj je letos potrošio samo 10.000.000 evra, a ekipa trenutno zauzima 11. mesto na tabeli Lige 1.

“Svesni smo da u ovom trenutku ne možemo da privučemo sve igrače koje bi voleli. Ali, verujem da ćemo moći da dovedemo najbolje talente. Takođe, ubeđen sam da će se okolnosti promeniti, pa ćemo gledati i velika imena u dresu našeg kluba“, rekao je trenerGarsija na konferenciji za novinare.

Kako je naveo, tri pozicije su prioritet u predstojećem prelaznom roku - levi bek, levi vezni i napadač.

Prema pisanju L’Ekipa, mnogo igrača je na Garsijinoj listi želja, pored ostalih, tu su Iker Muniajin, Žofri Kondogbija, Džordan Amavi, Džon Obi Mikel i Dijego Godin.

Naravno, za neke od njih poput Godina, u ovom trenutku deluje gotovo neverovatno da bi mogli da se odluče za dolazak u Marselj, ali svakako da će veliki budžet biti argument više francuskog velikana u predstojećem prelaznom roku.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar