Како вам звучи тандем Балотели - Лавеци?!

Лавеци је у фебруару ове године прешао у Хебеј где има годишњу плату од око 15.000.000 евра, али поједини француски медији наводе и да Аргентинац жели да се врати у Европу.

Фудбал 26.11.2016 | 19:00
Како вам звучи тандем Балотели - Лавеци?!
Навијачи Нице ове сезоне имају много разлога за задовољство, а најновије вести могле би да их баце чак у транс! Езекијел Лавеци наводно је никад ближи повратку у Француску. Како преносе локални медији, аргентински нападач могао би на зиму да појача екипу са Азурне обале и одигра шест месеци у том клубу као позајмљени фудбалер кинеског Хебеја.

Главну реч у овом трансферу требало би да воде нови власници Нице, група кинеских и америчких бизнисмена. Они наводно већ неколико дана разговарају са колегама из Хебеја покушавајући да пронађу заједнички језик и Ници направе нападачки тандем који би могао да буде убитачан.

Управо би добри односи кинеских бизнисмена Шин Лија и Алекса Женга са челним људима Хебеја један од главних аргумената који би могли да пресуде да се Лавеци ипак стави на располагање тренеру Лусијену Фавру.

Лавеци је у фебруару ове године прешао у Хебеј где има годишњу плату од око 15.000.000 евра, али поједини француски медији наводе и да Аргентинац жели да се врати у Европу, односно да му је већ досадио кинески фудбал. Одиграо је 10 утакмица, али се није уписао у стрелце.

Уговор који Аргентинац има са Хебејом истиче у децембру следеће године, али због свих наведених околности долазак у Ницу уопште не би представљао изненађење.

Лавеци је претходно три и по сезоне био члан Пари Сен Жермена са којим је освојио укупно осам трофеја у Француској.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар