Kako vam zvuči tandem Baloteli - Laveci?!

Laveci je u februaru ove godine prešao u Hebej gde ima godišnju platu od oko 15.000.000 evra, ali pojedini francuski mediji navode i da Argentinac želi da se vrati u Evropu.

Fudbal 26.11.2016 | 19:00
Kako vam zvuči tandem Baloteli - Laveci?!
Navijači Nice ove sezone imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, a najnovije vesti mogle bi da ih bace čak u trans! Ezekijel Laveci navodno je nikad bliži povratku u Francusku. Kako prenose lokalni mediji, argentinski napadač mogao bi na zimu da pojača ekipu sa Azurne obale i odigra šest meseci u tom klubu kao pozajmljeni fudbaler kineskog Hebeja.

Glavnu reč u ovom transferu trebalo bi da vode novi vlasnici Nice, grupa kineskih i američkih biznismena. Oni navodno već nekoliko dana razgovaraju sa kolegama iz Hebeja pokušavajući da pronađu zajednički jezik i Nici naprave napadački tandem koji bi mogao da bude ubitačan.

Upravo bi dobri odnosi kineskih biznismena Šin Lija i Aleksa Ženga sa čelnim ljudima Hebeja jedan od glavnih argumenata koji bi mogli da presude da se Laveci ipak stavi na raspolaganje treneru Lusijenu Favru.

Laveci je u februaru ove godine prešao u Hebej gde ima godišnju platu od oko 15.000.000 evra, ali pojedini francuski mediji navode i da Argentinac želi da se vrati u Evropu, odnosno da mu je već dosadio kineski fudbal. Odigrao je 10 utakmica, ali se nije upisao u strelce.

Ugovor koji Argentinac ima sa Hebejom ističe u decembru sledeće godine, ali zbog svih navedenih okolnosti dolazak u Nicu uopšte ne bi predstavljao iznenađenje.

Laveci je prethodno tri i po sezone bio član Pari Sen Žermena sa kojim je osvojio ukupno osam trofeja u Francuskoj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar