Возила из БиХ од данас могу на Косово

Косовске власти преиначиле су данас своју одлуку и дозволиле возилима са регистарским ознакама БиХ да улазе на Косово, рекао је замјеник министра унутрашњих послова самопроглашеног Косова Милан Радојевић.

Босна и Херцеговина 25.11.2016 | 14:55
Возила из БиХ од данас могу на Косово
"Управа граничне полиције већ је обавестила своје чиновнике који раде на прелазима о овоме, тако да возила са регистарским ознакама БиХ од данас опет могу ући на Косово", рекао је Радојевић Тањугу.

Због непостојања споразума у области саобраћаја са БиХ, Министарство спољних послова самопроглашеног Косова забранило је јуче улазак на Косово возилима која су имала регистарске ознаке БиХ.

Због забране уласка на Косово возилима из БиХ јуче је на административном прелазу Мердаре створена колона возила, а десетине породица било је приморано да се врати са пункта Мердаре.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цато.

25.11.2016 14:44

Ко јос иде на косово,ја никада,народе не зајебавајте се никад незнас дали цес доци назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

25.11.2016 16:03

Идем ја пријатељу на Косово јер ми тамо зиви сва фамилија у српском дијелу са мајцине стране а проблем је сто морам да имам визу за улазак са босанским пасосом коју могу добити у Загребу или Подгорици.Тако да је мени од знацаја ова информација.