Vozila iz BiH od danas mogu na Kosovo

Kosovske vlasti preinačile su danas svoju odluku i dozvolile vozilima sa registarskim oznakama BiH da ulaze na Kosovo, rekao je zamjenik ministra unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova Milan Radojević.

Bosna i Hercegovina 25.11.2016 | 14:55
Vozila iz BiH od danas mogu na Kosovo
"Uprava granične policije već je obavestila svoje činovnike koji rade na prelazima o ovome, tako da vozila sa registarskim oznakama BiH od danas opet mogu ući na Kosovo", rekao je Radojević Tanjugu.

Zbog nepostojanja sporazuma u oblasti saobraćaja sa BiH, Ministarstvo spoljnih poslova samoproglašenog Kosova zabranilo je juče ulazak na Kosovo vozilima koja su imala registarske oznake BiH.

Zbog zabrane ulaska na Kosovo vozilima iz BiH juče je na administrativnom prelazu Merdare stvorena kolona vozila, a desetine porodica bilo je primorano da se vrati sa punkta Merdare.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cato.

25.11.2016 14:44

Ko jos ide na kosovo,ja nikada,narode ne zajebavajte se nikad neznas dali ces doci nazad.

ODGOVORITE
Name

Semberac

25.11.2016 16:03

Idem ja prijatelju na Kosovo jer mi tamo zivi sva familija u srpskom dijelu sa majcine strane a problem je sto moram da imam vizu za ulazak sa bosanskim pasosom koju mogu dobiti u Zagrebu ili Podgorici.Tako da je meni od znacaja ova informacija.