Како да ваша линија преживи сезону слава?

Стигла је сезона слава, по многима један од омиљених периода године када се породица и пријатељи окупљају и уживају у омиљеним укусима. У исто вријеме, то је дефинитиција пакла за оне који се баш у том тренутку труде да изгубе килограме.

Здравље 25.11.2016 | 13:55
Како да ваша линија преживи сезону слава?
Дошли сте на славу ријешени да ништа нећете окусити осим пића, зар не? А онда је наметљиви домаћин био јако напоран у убјеђивању да „презалогајите“ нешто и док сте рекли „кекс“ већ сте унијели преко двије хиљаде калорија?

Прилагодити режим исхране уз помоћ којег желите да изгубите килограме током сезоне слава прави је изазов. Имајте на уму да одрицање није рјешење јер је на тај начин немогуће постићи осјећање задовољства животом.

Погледајте инфографик како да „преживите“ славу, односно уживате у омиљеним укусима, а да ваша линија не испашта до наредног прољећа.


Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Била некад слава

25.11.2016 14:39

Наслов је довољно страшан, да изгубим жељу за читањем. Боље да сте написали јасно И гласно, славско преждеравање убија смисао славе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сулудо

25.11.2016 14:46

Циме се зарадјује на обицајима... Савјети како не удебљати се за славу... ето на сто смо спали... а бусамо се православљем... фуј

ОДГОВОРИТЕ