Данас конституисана бањалучка Скупштина

У Бањалуци је конституисана Скупштина града, а за сада само са једним потпредсједником. Заклетву су положили одборници и руководство Скупштине.

Република Српска 23.11.2016 | 19:46
Данас конституисана бањалучка Скупштина
Скупштина Бањалуке ипак само са једним потпредсједником. То није дио коалиционог договора странака на власти, али ће Бањалука добити два потпредсједника Скупштине до краја јануара када буде испоштована законска процедура.

Предсједник Скупштине града и званично је Будимир Балабан из ДНС-а. Потпредсједник је Милан Милаковић из Социјалистичке партије. Замјеник градоначелника је Срђан Амиџић из СНСД-а. Сви су уз градоначелника Игора Радојичића и одборнике положили заклетву.

Бањалучка опозиција најављује наставак активности из претходног сазива.

Наредна сједница новог скупштинског сазива је сљедеће седмице. Тада би требало да се разматра нови Пословник, али и нацрт буџета града за сљедећу годину.



БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

23.11.2016 22:17

Говно до говна сви редом. Ниста они не могу промијенити. Жалибоже примају плату.Могу дићи руку и одлучити само о новим паркинг мјестима. Остало је све одавно у дуговима и претрпане канцеларије дебилима.Балабан је вјечити господар из сјенке

ОДГОВОРИТЕ