Danas konstituisana banjalučka Skupština

U Banjaluci je konstituisana Skupština grada, a za sada samo sa jednim potpredsjednikom. Zakletvu su položili odbornici i rukovodstvo Skupštine.

Republika Srpska 23.11.2016 | 19:46
Danas konstituisana banjalučka Skupština
Skupština Banjaluke ipak samo sa jednim potpredsjednikom. To nije dio koalicionog dogovora stranaka na vlasti, ali će Banjaluka dobiti dva potpredsjednika Skupštine do kraja januara kada bude ispoštovana zakonska procedura.

Predsjednik Skupštine grada i zvanično je Budimir Balaban iz DNS-a. Potpredsjednik je Milan Milaković iz Socijalističke partije. Zamjenik gradonačelnika je Srđan Amidžić iz SNSD-a. Svi su uz gradonačelnika Igora Radojičića i odbornike položili zakletvu.

Banjalučka opozicija najavljuje nastavak aktivnosti iz prethodnog saziva.

Naredna sjednica novog skupštinskog saziva je sljedeće sedmice. Tada bi trebalo da se razmatra novi Poslovnik, ali i nacrt budžeta grada za sljedeću godinu.



BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BL

23.11.2016 22:17

Govno do govna svi redom. Nista oni ne mogu promijeniti. Žalibože primaju platu.Mogu dići ruku i odlučiti samo o novim parking mjestima. Ostalo je sve odavno u dugovima i pretrpane kancelarije debilima.Balaban je vječiti gospodar iz sjenke

ODGOVORITE