Милан остао без Баке, Интеров Питбул иде на операцију!

Дерби дела Мадонина однео жртве...

Фудбал 24.11.2016 | 16:00
Милан остао без Баке, Интеров Питбул иде на операцију!
Милан је у градском дербију против Интера остао без два бода у последњим секундима утакмице, али то није једина штета коју Росонери претрпели у окршају против великог ривала.

Поред два изгубљена бода, Милан је у дербију остао и без ударне игле - Карлоса Баке. Колумбијац се повредио у дуелу против Неразура и неће играти у следећем колу на гостовању Емполију. Бака је повредио бутни мишић десне ноге и очекује га пауза од десетак дана што значи да сигурно пропушта суботње гостовање у Тоскани где ће Милан бити под императивом победе.

Бакина повреда је прилика за Ђанлуку Лападулу који је летос дошао као први стрелац Серије Б из Пескаре. Лападула је до сада одиргао само два меча као стартер, укупно је уписао 165 минута и постигао победоносни гол на гостовању Палерму.

Ни Интер није прошао без штете у градском дербију. Због повреде је у првом полувремену замењен Гари Медел. Чилеанац је повредио меснискус колена, а ситуација је толико озбиљна да ће морати на операцију. То значи и одсуство са терена од неколико недеља и у најбољем случају Медел ће заиграти тек у првом мечу у 2017. године против Удинезеа.

Ово је велики проблем са тренера Пиолија који је означио Медела као идеалног партнераМиранди у штоперском тандему, а његово место ће највероватније заузети ЏејсонМуриљо. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар