Milan ostao bez Bake, Interov Pitbul ide na operaciju!

Derbi dela Madonina odneo žrtve...

Fudbal 24.11.2016 | 16:00
Milan ostao bez Bake, Interov Pitbul ide na operaciju!
Milan je u gradskom derbiju protiv Intera ostao bez dva boda u poslednjim sekundima utakmice, ali to nije jedina šteta koju Rosoneri pretrpeli u okršaju protiv velikog rivala.

Pored dva izgubljena boda, Milan je u derbiju ostao i bez udarne igle - Karlosa Bake. Kolumbijac se povredio u duelu protiv Nerazura i neće igrati u sledećem kolu na gostovanju Empoliju. Baka je povredio butni mišić desne noge i očekuje ga pauza od desetak dana što znači da sigurno propušta subotnje gostovanje u Toskani gde će Milan biti pod imperativom pobede.

Bakina povreda je prilika za Đanluku Lapadulu koji je letos došao kao prvi strelac Serije B iz Peskare. Lapadula je do sada odirgao samo dva meča kao starter, ukupno je upisao 165 minuta i postigao pobedonosni gol na gostovanju Palermu.

Ni Inter nije prošao bez štete u gradskom derbiju. Zbog povrede je u prvom poluvremenu zamenjen Gari Medel. Čileanac je povredio mesniskus kolena, a situacija je toliko ozbiljna da će morati na operaciju. To znači i odsustvo sa terena od nekoliko nedelja i u najboljem slučaju Medel će zaigrati tek u prvom meču u 2017. godine protiv Udinezea.

Ovo je veliki problem sa trenera Piolija koji je označio Medela kao idealnog partneraMirandi u štoperskom tandemu, a njegovo mesto će najverovatnije zauzeti DžejsonMuriljo. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar